UdangLipan. Powered by Blogger.

Saturday, September 12, 2009

Altantuya PKFZ: Siapa Belit Siapa Ni...???Dr Mahathir juga mendakwa bekas anggota kabinetnya itu pernah berbohong kepadanya berhubung kenyataan bahawa mantan pengerusi BN itu tidak pernah menolong kaum India.

"Tentang beliau kata saya tidak pernah tolong orang India, dulu sekali beliau berkata pada akhbar.

“Lepas itu, semasa (saya) di Syria, beliau telefon saya, kata beliau tidak pernah berkata (demikian). (Samy Vellu beritahunya) itu semua laporan tidak benar.

"Apabila saya balik sini, akhbar itu tunjuk rakaman, beliau benar-benar berkata saya tidak pernah menolong orang India. (Kenyataan Samy Vellu) itu tidak benarlah. Saya tolong semua kaum, bukan orang Melayu saja," jelas Dr Mahathir panjang lebar.

Tambahnya, jika pergolakan dua parti komponen terbesar BN iaitu MIC dan MCA tidak ditangani dengan berhati-hati, BN akan tewas dalam pilihan raya umum yang akan datang.

Mau baca lagi kalu..., lu orang sini klik juga...

Aiyoyoooo...., ini Samy Vellu banyak belit punya orang la..., Sama itu PM dulu pun dia mau belit juga ka...? Atau itu bekas PM mau belit sama Samy Vellu...? Aiyoyooo... apa saya sudah cakap ini... belit belit juga ka...

Cheq: Yang syok tu bukannya apa pun, cheq syok kat ayat terakhir tu.... harap betui kot...?

1 comments:

Post a Comment

Sukahati hangpa nak tulih apa pun, Jangan dok maki hamun mencarut cukuplah, hangpa semua dah besaq panjang takan nak kena ajaq kot, boleh pikiaq kot nooo...

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP